Mantras for Life - 12 mantra a boldogabb hétköznapokhoz

A mantrák a tudatosság és az örömtelibb élet egyszerűen használható eszközei, segítséget nyújthatnak számos különféle probléma orvoslásában, de a jobb közérzet és harmonikusabb, boldogabb élet megteremtésében is. Próbáld ki Te is ezt a 12 mantrát, amelyek a mindennapok forgatagában is hatékonyan használhatók a hétköznapi ügyek könnyebbé tételéhez és az örömtelibb élet kialakításához egyaránt.

 

Bővebben

Egy ilyen őrült világban az éneklés belső békét ad - Interjú Deva Premallal és Mitennel

Talán nem túlzás azt mondani, hogy Deva Premal és Miten, a világ legismertebb mantraénekesei képesek voltak megváltoztatni nyugati ember viszonyát a keleti szent tanokhoz és a mantrákhoz. Az általuk megzenésített ősi, főleg szanszkrit szövegek segítenek megtalálni a belső nyugalmat, erőt adnak a nehéz helyzetekben és a változások idején. Koncertjeiken nincs taps, a mantrák utáni csend az, ami a legfontosabb, ez az, amiben megmártózik és újjászületik a lélek. Budapesti látogatásuk kapcsán beszélgettünk.

Bővebben

Több mint zene - Deva Premal és Miten vallomása

Deva Premal és Miten zenéje arra hívja hallgatóit, hogy lépjenek be a szeretet, az odaadás és a tudatosság birodalmába. A pár 1991 óta él és zenél együtt, és azóta számos nagy sikerű albumot jelentettek meg, koncertjeik pedig keresők ezreinek szívét érintették meg szerte a világon.

Bővebben

Meditáció malával – pihenő a zaklatott elmének

A mostanában dúló erőteljes, szó szerint és átvitt értelemben is forrongó energiák közepette egyre fontosabbá válik a belső nyugalmunk, belső középpontunk megtalálása és megtartása. Ehhez kiváló eszközül szolgálnak a malák vagy imaláncok, amelyek segítségével könnyen ismételhetjük a szent szövegeket, mantrákat anélkül, hogy a gondolataink elkalandoznának.  

Bővebben

Miten éjféli templomában

Tarts velünk egy kis ízelítő erejéig Deva Premal és Miten közös utazásán, amelyen bejárják a bolygó minden szögletét, hogy turnéik és workshopjaik révén megosszák a zenéjüket és lelkük szeretetteljes hangját.

Mitennel az ausztráliai új-dél-walesi szentélyében találkoztam, hogy új albumáról, a Temple At Midnight (Éjféli templom) címűről beszélgessünk. A találkozónk alkalmával én is meggyőződhettem arról, mennyire szereti ezt a helyet, amit valóban mágikusként lehet csak leírni.

Bővebben

21 nap mantra meditáció

DEVA PREMAL és MITEN közel harminc éve járják a világot, hogy másokkal is megoszthassák a mantrák iránti szeretetüket és a mantrák különleges erejét. Most egy 21+1 napos meditációs utazásra hívnak, amelynek során minden nap egy új mantrával ismerkedünk meg. Ez az ingyenes lehetőség kiváló ahhoz, hogy megtapasztaljuk a mantrák csodálatos hatásait az életünk különféle területein. Mantra gyakorlás 11 legfontosabb pontja...

Bővebben

A MANTRAGYAKORLÁS 11 LEGFONTOSABB PONTJA

„Nekünk a mantrák jelentik a szívünk csücskét, és örömmel osztjuk meg veletek őket, hiszen a mantraéneklés már nekünk is rengeteg gyógyulást, örömet és átalakulást hozott. Ezt a 21+1 napos sorozatot úgy készítettük el, hogy a meditációkat otthon lehessen használni és ezáltal egyénileg is részesülhessetek a mantrák jótékony hatásaiból, továbbá mélyebben megérthessétek a következő 22 napra kiválasztott mantrákat.” (Deva Premal és Miten)

Bővebben

Deva Premal és Miten: a szakrális szerelem nagykövetei

Manapság, amikor annyira összetetté vált jó kapcsolatot kialakítani és fenntartani, főleg egy életen át, igazi csodának tűnik Deva Premal és Miten, származást, életkort és más nehézségeket is áthidaló kapcsolata. Vajon mi a titkuk?

Bővebben

"A zenében rejlő csendért éneklünk" - Interjú Deva Premallal és Mitennel

A mantrazene több mint ötezer éves tradíciójának közvetítőiként DEVA PREMAL és MITEN képviselik ma a világszerte virágzó mantraéneklés élvonalát.

Zenéjükkel a 21. század alternatív gyógyító rendszereinek is szerves részévé váltak, hiszen dalaikat hallgatják és használják a rehabilitációs, leszoktató és stresszklinikáktól kezdve jógastúdiókon, spa fürdőkön és meditációs központokon keresztül egészen a különleges sámáni és más törzsi összejövetelekig az egész világon, még az Amazon őserdeinek mélyén is.

Bővebben

A mantrák gyógyító ereje

Deva Premal Miten Budapesti koncert 2015

A zene és a hang gyógyító erejét ősidők óta ismerik és használják számos kultúrában, habár ma nem elsősorban a gyógyító ereje miatt olyan népszerű a zenehallgatás. Az utóbbi években azonban számos kutatás készült azzal kapcsolatban, hogy a zene milyen hatással van bizonyos betegségek lefolyására, hogyan hat az egyes szervekre, sőt, még a különféle zenei műfajok eltérő hatását is vizsgálták. Így egyre inkább körvonalazódik, miben is áll a zene, a hangok gyógyító ereje, hiszen egészségre gyakorolt hatásuk lassanként tudományos alapokon is bizonyítást nyer.

Bővebben

Oldalak